Regjistrohu | Harrova Fjalekalimin | Kontak
Perdoruesi: Fjalekalimi:
FutbollKoncertTeaterFestivalFilmaMiss BotaPortofoli
 Eventet e Ardhshme
KF SKENDERBEU - KF LAÇI
(30/08/2014)
FK APOLONIA - KF PARTIZANI
(30/08/2014)
KF TIRANA - KF FLAMURTARI
(30/08/2014)
 Event i Afert
 KF SKENDERBEU - KF LAÇI
KF SKENDERBEU do të përballet me KF LAÇI në stadiumin SKENDERBEU. Ndeshja zhvillohet më 30/08/2014 17:00 dhe është e vlefshme për KAMPIONATI KOMBETAR 2014 - 2015.
 KF SKENDERBEU - KF LAÇI Datë: 30/08/2014 Ora: 17:00
KF SKENDERBEU do të përballet me KF LAÇI në stadiumin SKENDERBEU. Ndeshja zhvillohet më 30/08/2014 17:00 dhe është e vlefshme për KAMPIONATI KOMBETAR 2014 - 2015.
Evetet Kryesore
    Futboll
    Loni Papuçiu
    Qemal Stafa
    Skënderbeu
    FK APOLONIA - KF PARTIZANI
    KF TIRANA - KF FLAMURTARI
    KF SKENDERBEU - KF LAÇI
   
 
Të gjitha të drejtat të rezervuara. Powerd by: