Regjistrohu | Harrova Fjalekalimin | Kontak
Perdoruesi: Fjalekalimi:
FutbollKoncertTeaterFestivalFilmaMiss BotaPortofoli
 Eventet e Ardhshme
KF SKENDERBEU - KF VLLAZNIA
(25/10/2014)
KF LAÇI - FK APOLONIA
(26/10/2014)
KF TEUTA - KF TIRANA
(26/10/2014)
KF PARTIZANI - KF ELBASANI
(26/10/2014)
 Event i Afert
 KF SKENDERBEU - KF VLLAZNIA
KF SKENDERBEU do të përballet me KF VLLAZNIA në stadiumin SKENDERBEU. Ndeshja zhvillohet më 25/10/2014 14:00 dhe është e vlefshme për KAMPIONATI KOMBETAR 2014-2015.
 KF SKENDERBEU - KF VLLAZNIA Datë: 25/10/2014 Ora: 14:00
KF SKENDERBEU do të përballet me KF VLLAZNIA në stadiumin SKENDERBEU. Ndeshja zhvillohet më 25/10/2014 14:00 dhe është e vlefshme për KAMPIONATI KOMBETAR 2014-2015.
Evetet Kryesore
    Futboll
    Laçi
    Niko Dovana
    Qemal Stafa
    Skënderbeu
    KF LAÇI - FK APOLONIA
    KF TEUTA - KF TIRANA
    KF PARTIZANI - KF ELBASANI
    KF SKENDERBEU - KF VLLAZNIA
   
 
Të gjitha të drejtat të rezervuara. Powerd by: