Regjistrohu | Harrova Fjalekalimin | Kontak
Perdoruesi: Fjalekalimi:
FutbollKoncertTeaterFestivalFilmaMiss BotaPortofoli
 Eventet e Ardhshme
KF LAÇI - KF SKENDERBEU
(02/11/2014)
KF PARTIZANI - FK APOLONIA
(02/11/2014)
KF FLAMURTARI - KF TIRANA
(02/11/2014)
 Event i Afert
 KF LAÇI - KF SKENDERBEU
KF LAÇI do të përballet me KF SKENDERBEU në stadiumin LAÇI. Ndeshja zhvillohet më 02/11/2014 13:00 dhe është e vlefshme për KAMPIONATI KOMBETAR 2014 - 2015.
 KF LAÇI - KF SKENDERBEU Datë: 02/11/2014 Ora: 13:00
KF LAÇI do të përballet me KF SKENDERBEU në stadiumin LAÇI. Ndeshja zhvillohet më 02/11/2014 13:00 dhe është e vlefshme për KAMPIONATI KOMBETAR 2014 - 2015.
Evetet Kryesore
    Futboll
    Flamurtari
    Laçi
    Qemal Stafa
    KF FLAMURTARI - KF TIRANA
    KF LAÇI - KF SKENDERBEU
    KF PARTIZANI - FK APOLONIA
   
 
Të gjitha të drejtat të rezervuara. Powerd by: