Regjistrohu | Harrova Fjalekalimin | Kontak
Perdoruesi: Fjalekalimi:
FutbollKoncertTeaterFestivalFilmaMiss BotaPortofoli
 Eventet e Ardhshme
KF PARTIZANI - FK KUKESI
(22/11/2014)
KF LAÇI - KF TEUTA
(23/11/2014)
KF SKENDERBEU - FK APOLONIA
(23/11/2014)
 Event i Afert
 KF PARTIZANI - FK KUKESI
KF PARTIZANI do të përballet me FK KUKESI në stadiumin QEMAL STAFA. Ndeshja zhvillohet më 22/11/2014 17:00 dhe është e vlefshme për KAMPIONATI KOMBETAR 2014 - 2015.
 KF PARTIZANI - FK KUKESI Datë: 22/11/2014 Ora: 17:00
KF PARTIZANI do të përballet me FK KUKESI në stadiumin QEMAL STAFA. Ndeshja zhvillohet më 22/11/2014 17:00 dhe është e vlefshme për KAMPIONATI KOMBETAR 2014 - 2015.
Evetet Kryesore
    Futboll
    Laçi
    Qemal Stafa
    Skënderbeu
    KF LAÇI - KF TEUTA
    KF PARTIZANI - FK KUKESI
    KF SKENDERBEU - FK APOLONIA
   
 
Të gjitha të drejtat të rezervuara. Powerd by: