Regjistrohu | Harrova Fjalekalimin | Kontak
Perdoruesi: Fjalekalimi:
FutbollKoncertTeaterFestivalFilmaMiss BotaPortofoli
 Eventet e Ardhshme
KF SKENDERBEU - KF TEUTA
(02/05/2015)
 Event i Afert
 KF SKENDERBEU - KF TEUTA
KF SKENDERBEU do të përballet me KF TEUTA në stadiumin SKENDERBEU. Ndeshja zhvillohet më 02/05/2015 19:00 dhe është e vlefshme për KAMPIONATI KOMBETAR 2014 - 2015.
 KF SKENDERBEU - KF TEUTA Datë: 02/05/2015 Ora: 19:00
KF SKENDERBEU do të përballet me KF TEUTA në stadiumin SKENDERBEU. Ndeshja zhvillohet më 02/05/2015 19:00 dhe është e vlefshme për KAMPIONATI KOMBETAR 2014 - 2015.
Evetet Kryesore
    Futboll
    Skënderbeu
    KF SKENDERBEU - KF TEUTA
   
 
Të gjitha të drejtat të rezervuara. Powerd by: