Regjistrohu | Harrova Fjalekalimin | Kontak
Perdoruesi: Fjalekalimi:
FutbollKoncertTeaterFestivalFilmaMiss BotaBasketbollBoksPortofoli
 Eventet e Ardhshme
KF PARTIZANI - FC SALZBURG
(26/07/2016)
 Event i Afert
 KF PARTIZANI - FC SALZBURG
KF PARTIZANI do të përballet me FC SALZBURG në stadiumin ELBASAN ARENA. Ndeshja zhvillohet më 26/07/2016 20:00 dhe është e vlefshme për THIRD QUALIFYING ROUND.
 KF PARTIZANI - FC SALZBURG Datë: 26/07/2016 Ora: 20:00
KF PARTIZANI do të përballet me FC SALZBURG në stadiumin ELBASAN ARENA. Ndeshja zhvillohet më 26/07/2016 20:00 dhe është e vlefshme për THIRD QUALIFYING ROUND.
Evetet Kryesore
    Futboll
    Elbasan Arena
    KF PARTIZANI - FC SALZBURG
   
 
Të gjitha të drejtat të rezervuara. Powerd by: